Bram Scheers

Voordelen van ventileren

Gezondheid

  • Optimale zuurstoftoevoer in uw woning
  • CO2-gehalte wordt op peil gehouden
  • Vochtgehalte in de woning kan beter geregeld worden.
  • Door (extra) filtering van de toevoerlucht komen er minder schadelijke en onaangename stoffen in de woning.
  • Voorkomt schimmelvorming

Energiebesparing

Een ventilatiesysteem verbruikt uiteraard constant elektriciteit. Dat wordt echter gecompenseerd door de warmtewisselaar in de ventilatie-unit van een Systeem D. Deze haalt de warmte uit de lucht die naar buiten wordt afgevoerd en geeft ze opnieuw af aan de verse lucht die naar binnen wordt gehaald. Op deze manier gaat er bijna geen warmte verloren. Bij een C+ systeem gaan de ingebouwde sensors de luchtkwaliteit meten, hierdoor wordt er zeer economisch en doelgericht geventileerd. 

Beide systemen hebben hun specifieke voordelen op vlak van energiebesparing.


Comfort

Uw woning wordt permanent voorzien van verse, zuivere lucht en tegelijkertijd worden vochtige lucht, kookgeurtjes of tabaksrook automatisch afgevoerd. Bovendien zijn al onze systemen gebruiksvriendelijk zodat u gewoon kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat.

  • Permanente aanvoer van verse, zuivere lucht in de woning.
  • Automatische verversing van vochtige lucht, kookgeurtjes en tabaksrook door frisse lucht.
  • Verschillende extra’s mogelijk: app bediening, speciale filters, design ventielen, verwarmingselementen, enz.…


Waardebehoud van de woning

Voor de vastgoedeigenaar is Comfosystems een investering die loont. Door het verlagen van verhoogde luchtvochtigheidswaarden wordt ventilatie afhankelijke schimmelvorming binnenin gebouwen voorkomen. Op die manier levert Comfosystems een belangrijke bijdrage aan de waardeverhoging en het waardebehoud van uw onroerend goed: door voor een modern evenwichtig ventilatie- en luchtafvoersysteem met warmterecuperatie te opteren, zorgt u er immers voor dat uw onroerend goed vandaag al aan de norm van morgen voldoet.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x